Influencerica pitala "što je najgluplje što ste učinili za seks", odgovori su hit

Foto: Instagram

INFLUENCERICA Pamela Perkić je na svom InstaStoryu upitala pratitelje: "Što je najgluplje što ste napravili za nekoga tko vam se sviđao ili s kim ste bili u vezi ili za nekoga s kime ste se samo željeli poševiti?". Odgovori koje je dobila i podijelila su urnebesni. 

"Išla na duhovne obnove iako sam ateist"

"Pekla meso, a vegetarijanka sam", "Išla hraniti njegovu mačku iako sam alergična i pretvarala se da volim mačke", "Išla u crkvu i na duhovne obnove iako sam ateist", "Vozila bicikl 15 kilometara na 42 stupnja u 14 popodne usred ljeta. Ljubav je slijepa, ali ženimo se 10 godina nakon", "Otišla na Island", "Spavala u autu na plus 40 dok on ne završi s poslom", "Pristala na seks na groblju", samo su neki od odgovora koje je dobila. 

"Imao ženu u drugom gradu"

Pratitelje je najviše zainteresirao komentar u kojem je žena iskreno rekla da je išla u crkvu i na duhovne obnove iako je ateist te ih je zanimao epilog priče. Javila se naknadno Pameli i napisala kako je priča završila: "Lik imao ženu u drugom gradu koju mi je mjesecima zaboravio spomenuti. Odjebala to nakon mjeseci natezanja".  

Druga se pak pratiteljica povjerila: "Platila 259 kuna Platinum Tinder da mi opet izađe da ga super lajkam da mi se javi". Pamela joj je na to uz smijeh odgovorila: "Dobro, s 259 kuna ne možeš ništa u današnje doba. Možeš kupiti 10 deka parizera, cvikalicu, čungalungu i Tinder Platinum". 

Otvoreno govori o temama poput seksualnosti, feminizma te veza i odnosa

Pamela Perkić (29) je influencerica i body positivity aktivistkinja, a na Instagramu je prati 16 tisuća ljudi. Poznata je po tome da otvoreno govori o temama poput ženske seksualnosti, feminizma, kilograma, ali i međuljudskih veza i odnosa. Gostuje i na profilu Grof Darkula na kojem su objave usmjerene na društveno problematične teme kao što je pobačaj, nasilje nad ženama i mentalno zdravlje. 

Pročitajte više