Ivica Kostelić i Popper snimili navijačku himnu "Gospodin navijač"

OČEKIVANO, Ivica Kostelić je još jedan u nizu onih koji su svojim glazbenim brojem željeli pridonijeti navijačkoj euforiji oko ovogodišnjeg Eura koje je (napokon) pred vratima. U suradnji sa zagrebačkim bendom Popper, koja je javnosti nedavno predstavila svoj novi singl "Vidim", najtrofejniji hrvatski skijaš snimio je još jednu u nizu hrvatskih navijačkih himni, pjesmu pod nazivom "Gospodin navijač".

"Gospodin navijač" izlazak na svjetlo dana čeka već duže vrijeme - naime, dečki iz Poppera glazbu su pripremili odavno, a tekst, koji im je nedostajao odlučili su povjeriti iskusnom glazbenom majstoru, Jasenku Houri, s kojim su pjesmu trebali prvotno snimiti, ali su "Prljavci" zbog neočekivane gužve koja se stvorila oko pripremanja njihovog novog albuma, od zajedničkog projekta s mladim zagrebačkim bendom odustali. Zasluge za tekst himne u konačnici su pripale Houri, Ines Prajo i Filipu Fantoniju, a aranžman skladbe uredili su Popperovci.

Ivica Kostelić otpjevao je dio teksta "Gospodina navijača", te odsvirao solističku dionicu na gitari, a uz skijaša poznatog i kao velikog ljubitelja glazbe, sudjeluju i pripadnici dvije glavne navijačke struje u Hrvatskoj, po jedan predstavnik Torcide i jedan Bad Blue Boysa. Bend Popper singlom "Vidim" najavila je izlazak albuma prvijenca koji izlazi pod okriljem glazbene izdavačke kuće Crotia Records, a "Gospodin navijač"još je jedna u nizu navijačkih pjesama na hrvatskoj glazbenoj sceni, lansirana uoči samog početka Europskog prvenstva u nogometu.

V.V.

Pročitajte više