Izbotoksirane "sestre" Madonna i Nicole Kidman izbacile poprsja na crvenom tepihu

SESTRE po botoksu i boji puti, Madonna i Nicole Kidman, pažnju paparazza plijenile su na sinoć održanoj premijeri mjuzikla "Nine" u New Yorku. Čime? Poprsjima i izbotoksiranim licima, primijetili su okupljeni.

Međutim, ove gracije svojom pojavom, ali i glumom u "Nineu", najiščekivanijem mjuziklu godine zasjenila je prelijepa Španjolka Penelope Cruz, koja je golišave scene striptiza u filmu izvela kao prava profesionalka.



Riječ je o svojevrsnom remakeu autobiografskog filma Federica Fellinija "8/12", a projekt navodno košta preko sto milijuna dolara. Iako ovo nije prvi put da Penelope na filmskom platnu gledamo obnaženu, u jakoj konkurenciji svojih zvjezdanih kolegica, miss Cruz je briljirala.

Penelope, začuđena pažnjom koju je njezina uloga u "Nineu" izazvala među američkim novinarima osvrnula se na svoju novu ulogu: "Stalno sam padala s užeta i bila sam puna modrica. Plesala sam u mraku, sa samo jednim izvorom svjetlosti i morala biti jako pažljiva. Međutim, kad jednom počnete padati, nakon sto puta, više ne osjećate fizičku bol".

Pročitajte više