Izgleda li bolje sada? Kolinda je od 2014. mijenjala izgled, frizure i stil

Foto: EPA/Facebook

PET godina je prošlo otkad je HDZ predstavio svoju kandidatkinju za predsjednicu države, Kolindu Grabar-Kitarović, koja u to vrijeme nije imala popularnost kakvu uživa danas među svojim fanovima. HDZ-ova kandidatkinja 2014. godine vratila se u Hrvatsku nakon duge diplomatske karijere. Kolinda je tada imala 46 godina, ali moramo priznati da danas izgleda nešto bolje nego tada.

O njezinoj frizuri i tada se brinula frizerka Renata Vinšek koja je Kolindu tada vidjela s pundžama koje su joj, ako smijemo reći, dodale koju godinu nepotrebno. Otkad su se Renata i Kolinda dogovorile da češće rade opuštene kovrče, predsjednica izgleda puno bolje. Ipak, pred novu kampanju, Kolinda se vratila skupljenoj kosi kakvu je furala i prvi put pa se možda nada da će joj i ove godine donijeti sreću.

Kolinda je u mandatu i s kilažom prošla razne faze - na početku je bila vitka, onda se prilično udebljala pa drastično smršavila, onda još jednom nakupila kile i sada, na kraju prvog mandata izgleda jako vitko.

Eksperimentirala je i s modnim izričajem, pa je jedno vrijeme bila u fazi koju prolaze i modne blogerice - šareno, čipkasto i dizajnerski. Ipak, poslušala je nečiji savjet te kreacije kakve priliče Zorannah i ekipi ipak ostavila po strani. 

Je li vam predsjednica ljepša sada ili 2015.? 

Pročitajte više