VIDEO Jackie Chan: Zbog vratolomija u Zagrebu imam rupe na glavi

Screenshot: YouTube

JACKIE CHAN gostujući u showu Conana O'Briena otkrio je kako ima rupe na glavi kao posljedicu snimanja filma "Božji oklop" (Armour of God) u Zagrebu.

Tijekom snimanja jedne akcijske scene, pao je sa stabla i udario glavom u zid. "Jugoslavenski kamerman držao je kameru i gledao. Da je spustio kameru i malo me gurnuo, bilo bih siguran, ali kad je vidio da padam, uzeo je kameru i pobjegao. Sretan sam što znam kako pasti", rekao je popularni glumac pokazujući O'Brienu kako se "pravilno" pada.

Kad je krenuo ustajati, vratili su ga u ležeći položaj. Osjetio je pulsiranje u uhu te mu je curila krv, a u glavi mu je bila rupa. Ta rupa i danas se osjeti rukom, a Conan je imao priliku osjetiti je prstima. Otkrio je Chan da su mu stavili plastiku te da je dobro, no kad čuje visoke tonove, boli ga uho.

Film "Božji oklop" u kinima je igrao 1986. godine, a među lokacijama na kojima je sniman bili su Zagreb u Hrvatskoj te Postojna u Sloveniji. Film je vjerojatno najpoznatiji po 5-minutoj sceni jurnjave koja je snimana na Dolcu, Mirogoju, Gornjem Gradu te Prisavlju.

Pročitajte više