Javila se cura u toplesu koju je tip zašlatao na dočeku i uništila sve koji tvrde da je "sama kriva"

Foto: Instagram/Facebook

SNIMKA s dočeka Nove godine na festivalu The Rhythm & Vines u Gisborneu na Novom Zelandu na kojoj se vidi muškarac kako hvata djevojku za dojku veoma je brzo postala viralna, a sada se doznao i identitet djevojke.

Riječ je o Madeline Annello-Kitzmiller koja je na festival stigla s prijateljicom Kiri-Ann Hatfield. Nakon što je video postao viralan, 20-godišnjakinja je odlučila pojasniti što se dogodilo i poslati poruku svim ženama koje su se nekad u životu našle u sličnim situacijama.

"Stojim iza svoje reakcije i nadam se da ću inspirirati žene da se osjećaju ugodno u svojim tijelima, bez obzira na to kako izgledaju, te da će se zauzeti za sebe kad ih netko pokuša uvjeriti u suprotno ili pokuša zanijekati njihovo pravo da zaštite svoje tijelo", rekla je za Daily Mail Madeline. 

Obje djevojke na festivalu su se pojavile u izdanju koje je trenutno sve popularnije među posjetiteljicama glazbenih festivala - grudi su prekrile samo šljokicama. Upravo su ih zbog toga na društvenim mrežama mnogi osudili, a neki su išli toliko daleko da su ih optužili da su "same to tražile", što je Madeline još više zgrozilo pa je dodala da je zlostavljanje slične vrste doživjela i dan ranije kad je na sebi imala običnu majicu.

"Tijelo pripada samo osobi čije je, nitko ga nema pravo dirati bez pristanka, bez obzira na odjeću koju ta osoba nosi, ili ne nosi uopće", zaključila je.

Podsjećamo, muškarac joj se prišuljao s leđa i zgrabio je za grudi, no ona i prijateljica su se brzo snašle te mu pošteno vratile. 

Pročitajte više