Javio se otac misice koju napada Srbija: Poludio sam kad sam vidio što je napravila

Foto: Instagram

SRPSKA misica Valentina Petrović pozirala je s Miss Albanije i Miss Crne Gore tijekom izbora za Miss. Rukama su pokazivale znak dvoglavog orla, što je simbol takozvane Velike Albanije. Tom je fotografijom izazvala mnoštvo komentara na društvenim mrežama, uglavnom negativnih. 

Nakon objave te fotografije javio se njezin otac, Aleksandar Petrović.

"Ona je dijete, pojma nema, nesvjesno je to napravila, nije razmišljala, to je sad jedna katastrofa. Moja Valentina je vrlo srpski nastrojena, moram to tako reći da biste razumjeli. Tata joj ima stotinu fotografija ispod četničke zastave, znači mi smo jedna normalna srpska obitelj", rekao je Petrović za Kurir.rs

Otkrio je i da se čuo s kćeri nakon što su je napali na društvenim mrežama.

"Valentina me nazvala, plačući na telefon, govoreći mi: 'Tata, što sam napravila', a ja sam joj rekao: 'Sine, napravila si nešto što nisi trebala.' Ja sam prvi poludio kad sam vidio, ja sam bio u ratu, ako je itko za ovu zemlju dao, ja sam. Ovo je katastrofa za dijete, moram je psihički srediti. Ovo je potpuno jedan bezazlen slučaj, ona je rođena u srpskoj obitelji, čačanskoj, završila je osnovnu školu i gimnaziju u Čačku. Zar treba djecu opterećivati u ovakva vremena s takvim stvarima? To je bezazleno", tvrdi Aleksandar.

Oko fotografije ranije se oglasila i sama Valentina.

"Nisam imala nikakvu lošu namjeru, to je bio trenutak nepromišljenosti i glupa spontanost", napisala je između ostalog srpska misica.

Pročitajte više