Jennifer Aniston se vratila u zagrljaj bivšeg dečka Johna Mayera

JENNIFER ANISTON, zvijezda serije "Prijatelji" poznata po nesretnim ljubavima, svoju je bivšu ljubav, glazbenika Johna Mayera, ipak uspjela vratiti u svoj zagrljaj. Prema napisima američkog tabloida The National Enquirera, Jen i Mayer viđeni su na aerodromu u Los Angelesu gdje su navodno izmjenjivali romantične poljupce i izgledali kao zaljubljeni par kakav su nekada bili.

Lijepa 39-godišnja glumica i glazbenik bili su u vezi svega nekoliko mjeseci, sve dok devet godina mlađi Mayer nije odlučio biti malo sam, kao što je i sam priznao. Iako je nakon prekida rekao kako iznimno cijeni svoju bivšu, priznao je kako je glumica htjela brak i djecu što je njemu očito bilo previše. Međutim, vjerojatno se predomislio nakon par romantičnih dana provedenih na Manhattanu gdje je Jennifer obavljala shopping i pripreme za promociju svojih posljednjih filmova, "He's Just Not That Into You", "Marley And Me" i "Traveling".

Glazbenik John Mayer poznat je po vezama sa slavnim ljepoticama Jessicom Simpson i Jennifer Lowe-Hewitt, dok se Jennifer Aniston "proslavila" brakom s Bradom Pittom te dugom vezom s glumcem Vinceom Vaughnom.

A.M.
Foto: Guliver/Getty Images

Pročitajte više