Mayer progovorio o Jennifer Aniston i očuvao joj imidž vodeće luzerice

Mayer progovorio o Jennifer Aniston i očuvao joj imidž vodeće luzerice

MLAĐAHNI glazbenik John Mayer nije više mogao izdržati sve što se u američkim tabloidima piše o njegovom prekidu sa Jennifer Aniston, pa je nasred Los Angelesa nekolicini novinara ispričao sve što ima o prekidu. Suprotno očekivanjima, nije kontaktirao časopise u potrazi za izdašnom svotom koja bi ga potaknula da prepriča prljave detalje, ali je u afektu dao naslutiti da "najveća gubitnica Hollywooda" nije bila vjerna.

"Ne želim nekome tratiti vrijeme, ako nešto s nama nije u redu"

"Jennifer Aniston je najpametnije i najdražesnije biće na ovom planetu. Napišite to. Prestanite samo pisati sranja i time zaluđivati ljude", rekao je Mayer paparazzima na ulici.

"Završio sam vezu jer želim biti sam. Ne želim nekome tratiti vrijeme, ako nešto s nama nije u redu. Kladim se da je sad barem dvadeset parova na ovoj ulici koji su nesretni, a ipak su zajedno", rekao je nakon što su američki tabloidi javnosti servirali na desetke verzija prekida, a popularnoj se glumici još jednom narugali jer ju "nakon holivudskih zvijezda ostavljaju i trećerazredni glazbenici".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije stvar u godinama. Kad postane loše, ili si preljubnik ili prekidaš, nema trećeg. A ja nisam ovo prvo. To je to, nema sranja", rekao je John Mayer i ljutito otišao dok su ga paparazzi i dalje provocirali škakljivim pitanjima. Mayeru, naime, zbog veze s Aniston, sputavaju uspjehe na glazbenom polju i nije jedan od onih koji smatraju da "ne postoje ako nisu u novinama", pa teško podnosi medijsku hajku koja ga prati posljednjih tjedana.

Ima sve, ali očajnički želi dečka

Nije poznato s kim to petlja Jennifer Aniston i ima li uopće istine u Mayerovim riječima. Glumica ljeto provodi pred objektivom - najprije je za vrijeme idile s glazbenikom pokazala tijelo u badiću, a ovih je dana viđena na ljetnim zabavama koje obilazi s bliskim prijateljima. Baš kao u slučaju Brada Pitta prije nekoliko godina, i sad je okružena najbližim ljudima i uopće ne skriva da tuguje zbog ljubavi.

M.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara