Ovo smo već vidjeli: John Mayer napucao uplakanu Jennifer Aniston

Ovo smo već vidjeli: John Mayer napucao uplakanu Jennifer Aniston

GLUMICA koja nikako da nađe sreću u ljubavi, Jennifer Aniston, ponovo je ostala bez dečka. Ako je vjerovati svjetskim tabloidima, glazbenik John Mayer prošli je tjedan ostavio glumicu, i nema nikakvih namjera ponovo se upuštati u vezu s njom. Johnov bliski prijatelj otkrio je Mirroru kako je Jennifer izuzetno posesivna i kako Mayer, inače slobodnoga duha (a čini se i vrludava oka) više nije mogao podnositi razne pritiske koje je zvijezda "Prijatelja" svakodnevno vršila nad njim.

John i Jennifer nemaju jednaku viziju budućnosti

"John se odlučio odmoriti od ove veze jer je shvatio kako se nije spreman obvezati na način na koji Jennifer od njega traži, i koji ona, u krajnjoj liniji, i zaslužuje", rekao je. Isti izvor opovrgnuo je tvrdnje nekih medija kako je Jennifer očajna u želji da postane majka, te dodao kako to sigurno nije razlog njihovog rastanka. "Jennifer je i sama priznala kako još uvijek nije spremna na djecu, ali brak je htjela. Ona žudi za stabilnom vezom i romantičnom ljubavi", komentirao je i nadodao kako je Jennifer uvijek bila spremna na kompromis, te kako je Mayeru jasno dala do znanja da čak i ako budu imali djecu zajedno, da se ne mora odreći svoje glazbene karijere i turneja koje su u Mayerovom poslu svakodnevnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jennifer je navodno toliko shrvana prekidom da je ne veseli ni činjenica da ju je ugledni časopis Forbes svrstao na svoju listu deset najplaćenijih glumica, i to na visoko treće mjesto, daleko ispred svoje ljute suparnice i majke djece neprežaljenoga Jenniferinog supruga, Angeline Jolie.

V.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara