Jermaine Dupri: Moja Janet Jackson planira uskoro roditi naše prvo dijete!

MOŽDA je "alergična na brak", ali Janet Jackson uskoro planira roditi svoje prvo dijete, barem je tako rekao njezin dugogodišnji dečko i poznati producent Jermaine Dupri. "Da, uskoro! I to odmah nakon njezine turneje", bio je kratak Dupri u komentaru na pitanje o prinovi. Jermaine iz prethodnog braka ima kći Shaniah, zbog čega je naglasio kako je presretan što će ponovno postati otac, te da mu je apsolutno svejedno hoće li Janet roditi djevojčicu ili sina.

"Doista nije bitno, znam samo da će Janet biti sjajna mama jer je u životu bila okružena s brojnom braćom i sestrama, tako da je upućena što znači prinova u obitelji. Osim toga, i njezina mama je sjajna majka!" Prema Dupriju, Jacksonova je prije svega sjajna partnerica: "Najljepša stvar u životu je imati prijatelja, jer kad imam neke probleme uvijek ih najprije podijelim s Janet. Isto tako, ona dolazi prvo k meni kad je nešto tišti", iskren je bio Jermaine koji jedva čeka kraj Janetine turneje kako bi se mogao "baciti na posao". A poslije sedam godina pauze, Janetina turneja "Rock Witchu" će započeti 7. rujna u Vancouveru, nakon čega će se zajedno s koncertnom ekipom uputiti u New York i Washington koji su sljedeće stanice na turneji.

Bijedna prodaja posljednjeg albuma

Janetin posljednji album "Discipline" potpuno je podbacio prodavši se u samo 475 tisuća primjeraka. Iako u najmanju ruku bijedna prodaja, Janet je donijela nešto dobroga - prvo mjesto Billboardove top liste na kojoj je proveo cijeli tjedan. Time se Jacksonova pridružila Madonni i Mariah Carey na drugom mjestu liste pjevačica s najviše albuma na broju jedan. Nevjerojatno, ali i dalje prvo mjesto drži Barbra Streisand.

L.V.

Pročitajte više