Jessica Alba s trbuhom do zuba uživa na luftiću

ZVIJEZDA "Sin Cityja" glumica trebala bi roditi svoje prvo dijete za koji tjedan, a u trudnoći joj najviše pomaže suprug Cash Warren, sin glumca Michaela Warrena, za kojeg se udala 19. ožujka u Los Angelesu. Iako kao dijete nikad nije učila španjolski jezik, za vrijeme trudnoće Jessica je odlučila naučiti pokoju riječ te najavila kako će nakon rođenja djeteta s njime pričati samo na španjolskom jeziku.

"Svom djetetu prije svega želim biti majka, a tek onda najbolja prijateljica. Bez obzira na to, nadam se da će mi cijeli život povjeravati svoje probleme, jer s njim doista želim pričati o svemu", jednom je prilikom rekla 27-godišnja glumica.

I Kim Kardashian na darivanju djeteta

Ono što amerikanci nazivaju "baby shower", odnosno druženje povodom darivanja djeteta, Jessica i Cash obavili su na vrijeme - prije dva mjeseca u čajani "Ever After" u Los Angelesu. Darivanju je prisustvovalo tridesetak gostiju uključujući i sve popularniju Kim Kardashian. Iako se neko vrijeme nagađalo kako je Jessicina trudnoća slučajna, odnosno kako se ona i Cash "nisu pazili", glumica je inzistirala kako su to laži te kako je njihovo dijete itekako željeno, odnosno planirano. Naime, u jednom je trenutku namjerno prestala piti kontracepcijske pilule kako bi mogla zatrudnjeti.

"Ne bih mogla reći kako je trudnoća slučajnost s obzirom da svi vrlo dobro znaju kad paze na te stvari, a kad ne. Međutim, dogodilo se brže nego smo očekivali. Isto tako, ne vjerujem onim ženama koje tvrde kako je u brak moralno ulaziti kao djevica ili kako se žena mora zaljubiti u onog muškarca s kojim je prakticirala seks. Smatram kako seks nije ništa nešto posebno", rekla je Alba koja je prošle godine na FHM-ovoj listi najseksi žena svijeta ponosno držala prvo mjesto, da bi ove godine bila na trećem. Nakon rođenja djeteta, kako je najavila, Alba se na godinu dana namjerava udaljiti od filmske industrije i odgajati (na španjolskom) svoje dijete.

L.V., K.H.
Foto: Egotastic!

Pročitajte više