Jodie Foster "liže noge bivše djevojke" radi 25 milijuna dolara

JODIE FOSTER bi u slučaju rastave od Cydney Bernard mogla izgubiti 25 milijuna dolara i to samo zato što je zaradila sto milijuna dolara za vrijeme dok je bila sa Cydney u 14-godišnjoj vezi. Kako glumica svoju bivšu partnericu ne želi razljutiti i ostaviti nezadovoljnom, iako je s njom prekinula dugogodišnju vezu zbog druge žene, dopušta joj da živi u jednoj od njezinih skupocjenih kuća. "Jodie želi da Cydney i Cynthia budu prijateljice, naime, glumica jako dobro zna da ukoliko se Cydney u njezinoj obitelji bude osjećala kao u vlastitoj, nikad je neće tužiti za polovicu imovine na što pred sudom i zakonom ima pravo", rekao je izvor blizak glumici.

Osim toga, Cydney ima potpuno pravo posjećivati Jodieine sinove, devetogodišnjeg Charlesa i četverogodišnjeg Christophera. Iako se očekivalo da će otkriti identitet oca svoje djece, Jodie još dandanas nije riječ progovorila o tom misterioznom čovjeku. Tih devet godina koliko otac nije bio uz svoju djecu, bila je uz njih upravo Cydney Bernard, koja s Jodie nikad nije viđena na premijerama i crvenom tepihu, ali su ih paparazzi redovito fotografirali kako se zajedno šetaju i druže sa sinovima. Budući da su i Jodie i Cydney ateistkinje, tako su odgajale i svoje sinove, međutim, učile su ih kako treba poštovati sve vjere pa od malih nogu slave i Božić i Hanuku.

Žena zbog koje je Jodie izgubila glavu je 51-godišnja spisateljica Cynthia Mort s kojom je prohodala u svibnju ove godine. Upoznale su se na snimanju filma "The Brave One", za koji je Mortova napisala scenarij, a Jodie je igrala glavnu rolu. Čini se kako zvijezda filmova "Kad jaganjci utihnu", "Soba panike", "Nell" i "Maverick" čini sve kako bi zadržala dobre odnose s bivšom djevojkom, ali i teško zarađene novce u banci, pa je početkom ovog tjedna viđena kako u Tokiju zajedno sa Cydney vrijeme provodi promovirajući svoj novi film "Nim's Island".

Jodie glumi spisateljicu koja pati od agorafobije

Očekivano, Fosterova tumači glavnu ulogu, a redatelji Jennifer Flackett i Mark Levin u ovaj su znanstveno-fantastični film temeljen na knjizi Randyja Orra, glumicu smjestili u ulogu spisateljice Alexandre Rover, dok Abigail Breslin glumi mladu djevojku Nim koja traži pomoć od autorice njezinih omiljenih avantura nakon što nestane njezin otac znanstvenik. Dok Nim živi na otočju u južnom Pacifiku, spisateljica Alexandra Rover živi u San Franciscu i pati od agorafobije. Bez obzira na sve, Alexandra nadilazi vlastite strahove i odluči pomoći nesretnoj Nim u potrazi za ocem. U međuvremenu, veliki kruzer prijeti invazijom turista na otok na kojemu živi Nim. Film se premijerno prikazao 4. travnja ove godine, a Jodie obilazi svijet prateći premijere u pojedinim državama.

L.V.

Pročitajte više