Joe Rogan otkrio skriveni detalj iz studija koji se ne može vidjeti na ekranu

Screenshot: YouTube

JOE ROGAN otkrio je detalj iz studija koji ni najveći fanovi njegovog podcasta nisu dosad mogli primijetiti. Čak ni najstrastveniji slušatelji nisu znali da postoji jedan skriveni detalj u Roganovom studiju koji nije moguće vidjeti na ekranu.

Zid slavnih

Glavni razlog zašto fanovi nisu mogli primijetiti ovaj detalj je taj što je zapravo izvan kadra, a s kamerom koja se zapravo fokusira samo na Rogana i njegovog gosta, nemoguće je vidjeti išta drugo.

No, u videu koji je nedavno objavljen na YouTubeu, voditelj je napravio malu turneju po svom studiju u Austinu i pokazao svoj zid s bizarnim fotografijama slavnih.

Od Escobara do Hendrixa

U videu, Rogan se okreće i otkriva zid prekriven fotografijama iz policijskih dosjea slavnih osoba, poput Pabla Escobara, Davida Bowieja, Rose Parks, Jima Morrisona, Jimmyja Hendrixa i Micka Jaggera.

Tijekom godina, komičar je razgovarao s nekim od najvećih i najkontroverznijih imena svijeta, od Quentina Tarantina i Alexa Jonesa do Miley Cyrus i Edwarda Snowdena, no nitko od njih nije završio na bizarnom zidu slavnih u njegovom studiju.

Pročitajte više