John Mayer u krevetu s Jennifer Aniston zamišlja Angelinu Jolie

ČETRDESETOGODIŠNJA glumica Jennifer Aniston više je toga obavila u noći Oscara. Osim što se nakon četiri godine prvi put susrela s bivšim mužem i njegovom novom suprugom, prvi se put u javnosti pojavila s devet godina mlađim dečkom, Johnom Mayerom, i dala prvi zajednički intervju u kojem su zaključili da su jako sretni zajedno.

"Mislim da je Bradu užasno jer kada ti Angelina Jolie puši, koga možeš zamišljati da lakše dođeš do vrhunca?

Sve je to bilo prije nego što su mediji izvukli iz nekog podruma prastari primjerak Rolling Stonea iz 2006. godine, s danas i te kako zanimljivim intervjuom Johna Mayera. Pjevač se osvrnuo na seksualni život Angeline Jolie i Brada Pitta. John, koji je tada bio u vezi s Jessicom Simpson, rekao je: "Svi su uvjereni da je Bradu odlično jer je u braku s Angelinom Jolie. Mislim da mu je užasno jer kada ti Angelina puši, koga možeš zamišljati da lakše dođeš do vrhunca? Ništa ti ne preostaje!".

Osim što nije pomno pratio trač rubriku jer Angie i Brad do danas nisu stupili u brak, vjerojatno nije ni sanjao da će za nekoliko godina biti u vezi s Jennifer Aniston. Kako je "bivša prijateljica" reagirala doznavši da je i njezinom sadašnjem dečku pojam ultimativne muške fantazije Angelina i da je vjerojatno i danas zamišlja dok je u krevetu s njom, nije poznato, ali sigurno nije bila oduševljena.

D.D.
Foto: AFP

Pročitajte više