Dječja zvijezda otkrila da je na nove zube potrošila 50.000 dolara

Foto: EPA

Pjevačica i glumica JoJo Siwa, koja je karijeru započela kao dječja zvijezda, ne srami se podijeliti svaki aspekt svog života. Kad su je na crvenom tepihu na dodjeli nagrada GLAAD Media Awards 2024. upitali što je najskuplje što nosi na sebi, rekla je - zubi. 

"Koštali su me 50 tisuća dolara", rekla je JoJo.

@buzzfeednow Asking celebs at the GLAAD Media Awards what's the most expensive thing they're wearing #jojosiwa #melanielynskey #jennifertilly #mostexpensive #glaadmediaawards #glaadmediaawards2024 ♬ original sound - BuzzFeed Now

Već ranije govorila je o svojim zubima, rekavši obožavateljima tijekom prijenosa uživo prošle godine da je razlog zašto njezini zubi izgledaju tako bijelo taj što je "odabrala najbjelju boju". Vrlo mlada je stavila nove zube, a jednom prilikom otkrila je zašto. 

"Osuđujem sebe u svemu. Vrlo sam nesigurna osoba", rekla je.

Želi se maknuti od statusa dječje zvijezde

JoJo posljednje dvije godine radi na novom imidžu. Želi se maknuti od statusa dječje zvijezde, a nedavno je najavila da njezini novi projekti nisu prikladni za djecu i da bi "mogli biti uznemirujući ili uvredljivi za neke gledatelje". Naišla je na kritike zbog zrelijeg stila nego ranijih godina, no one ju ne pogađaju.

"Ljudi se boje stvari koje ne znaju. Nove stvari mogu biti vrlo zastrašujuće", rekla je.

Pročitajte više