Jordan najavila Davida Beckhama u svojoj autobiografiji

SILIKONSKA jetseterica glavna je zvijezda reality showa koji se snima u pravoj džungli i svaki trenutak pred kamerama koristi za vlastitu promociju i nove skandale.

Tako je u predahu između borbe sa zmijama, paucima i ostarjelim dečkima koji je žele dovući u svoju vreću za spavanje "glasno prišapnula" pred milijunima gledatelja da piše autobiografiju u kojoj je jedno poglavlje posvetila popularnom bogatom nogometašu.

Njena sklonost prema igračima izrazito je seksualne prirode pa ima i vanbračnog sina s tamnoputim nogometašem Dwightom Yorkeom, a spominjanje Beckhama odmah dovodi do zaključka da je i njega uvukla u svoj krevet.

To je shvatio i David koji je nakon emitiranja showa pod hitno izjavio novinarima da s njom nikada nije imao ništa i samo se jednom s Jordan i njenim ljubavnikom našao na nekoj večeri u društvu svoje supruge.

Šminkerica Jordan odavno je stala na žulj šminkerici Victoriji koja joj je jednom prilikom posvetila pjesmu bezobraznog naslova "Tko je pustio kuju s lanca" i silikonska ljepotica najavila je osvetu.

Beckham je već okupio i ekipu odvjetnika koji su zaprijetili novoj književnici da će tražiti veliku odštetu i zabranu knjige ako u njon iznese bilo kakve neistine o Beckhamima.

Jordan ne šljivi takve opomene i zadovoljno trlja ruke sigurna da će i ova reklama izazvati navalu na njenu autobiografiju.

Pročitajte više