Jura Gašparac o Rafaelu Dropuliću: Sve je to samo za publiku i šire mase

POBJEDA Rafaela Dropulića počela je poticati kontroverze oko njegovog visokog plasmana pa naposljetku i pobjede u reality showu Farma. Neki tvrde kako je "mali svojim lijepim ponašanjem to i zaslužio", dok neki smatraju kako se koristio "popularnim simbolima na koje pada publika". Iako je činjenica kako se u showu Rafo trudio cijeloj zemlji dokazati kako je veliki vjernik, kako u životu treba biti pošten i marljiv, što su naravno karakteristike dobrog čovjeka, međutim, neki su se našli uvrijeđeni takvim ponašanjem jer misle da je to sve "samo za publiku i šire mase".

"Što se tiče moje izjave na jednom portalu, nisam nikad rekao da je Rafo kreten. To za početak, a nadalje mislim da je ipak neukusno kad netko u igri kakva je Farma maše Biblijom o kojoj ipak znam malo više od svih sudionika u tom showu, pa i od Rafe", rekao je Jura Gašparac koji smatra kako je Rafael pobijedio, jer je "za njega glasala najveća masa, a da je masa uvijek u pravu ne mora biti istina".

"Jelena Urukalo je bila moj favorit"

"Bilo je slučajeva kad je masa pratila neke vođe koji su linčovali one koji drukčije razmišljaju, Hitler primjerice. Ne volim kad mi se nameću velike ideologije i cijenim one koji se takvima odupiru. Rafael je dobar dečko, međutim, njemu je sve bilo sjajno i super do trenutka dok nije bio izabran za slugu. Jako se uvrijedio i tad su mu svi najedanput bili loši", rekao je Jura koji smatra kako je show Farma samo na van djelovao idilično, ali "i pulska Arena mnogima djeluje idilično dok ne saznaju što je bila njena prvobitna namjena". Jura Gašparac je od trenutka izlaska iz showa odabrao svoju finalisticu - Jelenu Urukalo koju smatra "lijepom izvana i iznutra".

"Što se Josipe Pavičić tiče, nju obožavam, i moram obraniti sebe i nju, jer nikad nisam rekao kako je optužila Aleksandru Grdić da je narkomanka, već da je rekla kako neke osobe imaju problem s drogom. A to je i istina, naime, zna se da su neki sudionici imali neke probleme, ali tim ljudima treba pomoći a ne u njih upirati prstom!".

L.V.

Pročitajte više