Justin i Jessica bi se vjenčali, ali ne stignu zbog karijera

PRIPREMAJUĆI aktualni Madonnin album "Hard Candy" Justin Timberlake navodno je shvatio da je, po pitanju braka, "vrag odnio šalu". Njegovi prijatelji i obitelj medijima su potvrdili kako ozbiljno razmišlja o braku s glumicom Jessicom Biel, a jedino što ga trenutno priječi u vjenčanju su obveze - i Justin i Jessica "guraju" karijeru i zasad nemaju vremena za sve što zahtijeva pravo holivudsko vjenčanje.

Justin Timberlake i Jessica Biel navodno će se vjenčati na otoku Mustique u zapadnoj Indiji - riječ je, naravno, o ekskluzivnom imanju na kojemu je gostima zajamčena potpuna privatnost, pa se poznati holivudski par, po svemu sudeći, neće morati boriti s gomilom paparazza, kao što je to u Los Angelesu učestala pojava. "Dovesti cijelu obitelj i sve prijatelje na taj otok košta bogatstvo, ali kad je Jessica u pitanju, Justin ne zna za štednju", rekao je tabloidu The Sun Justinov bliski suradnik.

Ipak, u Hollywoodu se i dalje priča kako popularni pjevač još uvijek "petlja" s Cameron Diaz, svojom bivšom djevojkom s kojom se također trebao vjenčati. Cameron nije jedina ljepotica iz Justinove prošlosti s kojim ga se povezuje ovih dana - navodno je pristao producirati novi album Britney Spears, a s obzirom da i ona spada u kategoriju "bivše ljubavi", čini se kako Justin uživa svoju djevojku Jessicu prije vjenčanja učiniti ljubomornom, i to što je više moguće.

M.A.
Foto: The Sun

Pročitajte više