Justin Timberlake napušta Jessicu Biel zbog Rihanne

AMERIČKI pop pjevač Justin Timberlake svoju djevojku, glumicu Jessicu Biel, navodno, vara s mladom R'n'B divom Rihannom. "Justin i Rihanna se viđaju posljednjih nekoliko tjedana. Pjevač se ozbiljno zagrijao za Rihannu i samo je pitanje trenutka kada će zbog nje ostaviti Jessicu", ispričao je izvor za Showbiz Spy.

Američki mediji prenose kako se veza između ovo dvoje uspješnih glazbenika počela razvijati nakon profesionalne suradnje na hitu "Umbrella" s Rihanninog trećeg albuma "Good Girl Gone Bad", a intenzivirala se proteklih tjedana.

Biel je pri vrhu ljestvice najseksi žena na svijetu

Strast se, izgleda, rasplamsala tek kada je Rihanna prekinula sa svojim nasilnim bivšim dečkom Chrisom Brownom. Prema izjavama koje daje i širi virtualnim društvenim mrežama, Chris se još uvijek ne miri s činjenicom da je Rihannu izgubio, premda joj, zbog sudske zabrane, ne smije prići bliže od 45 metara. U slučaju da joj priđe mogao bi završiti u zatvoru i to na nekoliko godina.

Justin Timberlake je dugo bio u vezi s pop zvijezdom Britney Spears te glumicom Cameron Diaz, a od siječnja prošle godine je sa zanosnom Biel koja je zauzela visoko četvrto mjesto na FHM-ovoj ljestvici 100 najseksi žena na svijetu 2009. godine.

Pročitajte više