Justin Timberlake počastio cijeli noćni klub tekilom iz vlastite proizvodnje

ODLIČNO raspoloženi Justin Timberlake posljednjih se dana zabavlja u Las Vegasu u društvu djevojke Jessice Biel i nekolicine prijatelja. Iako se većina planetarno popularnih zvijezda u društvu brojnih tjelohranitelja prilikom dolaska u noćni klub zaputi u VIP predio, bez ikakvog kontakta s drugim gostima, Justin je dokazao da nije jedan od njih već da stoji s obje noge čvrsto na zemlji.

"Vjerujem da je sad vrijeme za jednu tekilu"

Naime, popularni pjevač je sinoć odlučio počastiti sve posjetitelje elitnog noćnog kluba u Las Vegasu. "Ovo je vrlo posebna večer. Moj prijatelj i ja počeli smo uzgajati domaću tekilu iz Mexica i želim da je svi vi probate. Svi mi bi trebali vjerovati u nešto, a ja vjerujem da je sada vrijeme za jednu čašicu tekile", rekao je oko jedan ujutro Justin Timberlake koji je zatim cijelom klubu naručio tekilu "901".

Nešto kasnije, Justin se popeo na pozornicu kod DJ-ice Samanthe Ronson, djevojke Lindsay Lohan, ali nije zapjevao već je na iznenađenje svih samo pozdravio publiku i poželio im dobru zabavu. Ostatak večeri proveo je u društvu zaručnice, najboljeg prijatelja i poslovnih partnera iz Mexica, s kojima je između ostalog sklopio ugovor o kupnji tekile "901".

Pročitajte više