Kad već ne mogu filmovima, sestre Olsen pažnju privlače bikini šetnjom

BLIZANKE Olsen proglašene su po tko zna koji put najgore odjevenim ženama u SAD-u, a ove su godine u velikom izboru časopisa In Touch nadmašile brojne druge kolegice koje se u 2007. godini također nisu mogle pohvaliti "prihvatljivim modnim stilom" - Victoriju Beckham, Sharon Stone, Lindsay Lohan... Poznate sestre ne brinu anti-nagrade, jer ih u vitrini imaju dvadesetak, ali ih zato brinu paparazzi, koji su ih ovih dana uhvatili kako se sunčaju i puše na plaži.

"Fotografi su nas počeli slijediti po cijelom Los Angelesu. Prvo mi je bilo čudno, a onda je postalo strašno. Ja sam sićušna i nije mi ugodno kad prema meni ide ogromni paparazzo i viče neprimjerene stvari. Sve to doživljavam kao napad i u meni se budi onaj obrambeni instinkt", rekla je 21-godišnja Mary-Kate Olsen, koja je, zajedno sa sestrom blizankom, u medijima otkad zna za sebe, prvenstveno zahvaljujući sitcomu "Puna kuća" i brojnim reklama koje su snimile kao djevojčice.

"Puno više slobode imam u New Yorku, a osjećam se i sigurnije. Čim se maknem iz Los Angelesa, tjeskoba samo nestane", dodaje poznata blizanka koja, unatoč problemima s paparazzijima, nema namjeru napuštati Hollywood. Sestre više ne snimaju zajedno - svaka od njih u potrazi je za ulogama koje će ih, nadaju se, vinuti u visine Hollywooda. Zasad su još uvijek - one male curice iz "Pune kuće".

D.K.
Foto: Egotastic

Pročitajte više