Kako uštedjeti do 400 kuna na gorivu ili osvojiti luksuzno ljetovanje za obitelj

Foto: Press

CIJENE goriva rastu iz tjedna u tjedan i većina pazi kako će i koliko trošiti. Neki su se odlučili za alternativu, pa više koriste javni prijevoz, a onima koji se teško odvajaju od vožnje u automobilu svaki savjet za uštedu je dobrodošao. Za njih je sigurno dobra vijest da imaju priliku za uštedu na gorivu u programu pogodnosti Dobra prilika preko kojeg godišnje mogu uštedjeti 0,30 kn po litri goriva do čak 400 kuna na Croduxovim benzinskim servisima. Mogućnost značajne uštede na gorivu ostvaruju klijenti Croatia osiguranja koji ugovore barem jednu od polica s kojom ostvaruju pravo na Dobru priliku: obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti, kasko brodica i jahti, Croatia Imovina, zdravstveno osiguranje ili jedno od životnih osiguranja u programu. Dovoljno je skinuti aplikaciju Moja Croatia i na njoj će se nakon ugovaranja police aktivirati digitalna kartica Dobra prilika, te možete početi s korištenjem popusta. Nakon što natočite gorivo na Croduxu, sve što trebate napraviti je prilikom plaćanja pokazati svoju karticu Dobre prilike.

Međutim, s Dobrom prilikom nemate samo popust na gorivo, već i brojne druge pogodnosti. U programu je više od 100 partnera za kupnju proizvoda ili usluga i to na više od 500 prodajnih mjesta diljem Hrvatske. Za ljubitelje tehnologije osigurali smo popust u HT-u od 200 kuna na kupnju mobitela u sklopu pretplate. Oni koji vole putovanja i odmor, preko Dobre prilike ostvaruju popust od 10 posto u Termama Tuhelj, hotelu Sheraton u Zagrebu i Dubrovniku, zatim hotelima International i The Westin, te u Villas Mlini. Za one koje zanimaju moda i interijeri, Dobra prilika omogućuje 10 posto popusta u nizu trgovina: Varteks, Croata, Basler, Betty Barclay, Navigare, Skiny, Taifun, Gerry Weber, Camel Active, Triumph, Naf Naf, Ghetaldus, Optotim, eKupi, Magic Baby, Naš dom, Svijet tkanine, Perfecta Dreams, Centra, NKD, te u Cromarisu.

Ukoliko želite više voditi brigu o svom zdravlju, s karticom Dobre prilike ostvarujete popust od 25 posto na pregled po izboru u vrhunskim Croatia poliklinikama, koje su opremljene najmodernijim uređajima, a popust možete iskoristiti i za člana obitelji. Tu je i popust od 20 posto za ugovaranje osiguranja od nezgode online.

No, lista pogodnosti tu ne prestaje. Korisnici programa svaki mjesec mogu sudjelovati u nagradnim igrama i kvizovima na kojima se dijele vrijedne nagrade. U lipnju ide nagradna igra u kojoj poklanjamo tri petodnevna ljetovanja u Sheratonu u Dubrovniku, a u srpnju tri petodnevna ljetovanja u Villas Mlini.

Prvo kolo održava se od 10.06.2022. do 12.06.2022.:

  1. Nagrada je ljetovanje za obitelj u Villas Mlini: 

-    7 noćenja u Premium Seaside Villi u odmaralištu Villas Mlini, Šetalište Marka Marojice 40, Mlini, za četiri odrasle osobe, u periodu 08.07.-15.07.2022., noćenje s doručkom, vrijednost 19.677,28 kn.

-    Crodux kartica za gorivo vrijednosti 1.000,00 kn.

Ukupna vrijednost prve nagrade je 20.677,28 kn.

Drugo kolo održava se od 11.07.2022. do 13.07.2022.:

  1. Nagrada je ljetovanje za obitelj u hotelu Sheraton, Dubrovnik: 

-    7 noćenja u hotelu Sheraton Dubrovnik, Šetalište Dr. F. Tuđmana 17, Mlini, za dvije odrasle osobe i dijete do 6 godina, u periodu 25.08.-01.09.2022., Classic soba doručak i večera uz piće po osobi dnevno (piće do 30 kn: mineralna voda, sok, čaša vina ili piva) vrijednost 15.596,56 kn. 

-    Crodux kartica za gorivo vrijednosti 1.000,00 kn.

Ukupna vrijednost prve nagrade je 16.596,56 kn.

Pročitajte više