Kakva reklama: Njemački Deutsche Welle snima reportažu o Dubrovniku

Foto: Dubrovački dnevnik

U DUBROVNIKU trenutno boravi snimateljska ekipa njemačke televizije Deutsche Welle i urednica Elisabeth Koetter, koja snima televizijsku reportažu o Dubrovniku, piše Dubrovački dnevnik

"Dubrovnik sadrži idealnu kombinaciju povijesti, kulture i sunčanog vremena te je time idealan izbor za putopisnu TV reportažu Deutsche Wellea. TV reportaža će prikazati kulturnu baštinu Dubrovnika, a emitirat će se u popularnoj emisiji Check – in. Dubrovčani su nas u potpunosti oduševili gostoprimstvom i zato ćemo se ponovno vratiti u Dubrovnik te nastaviti otkrivati i snimati cijelu regiju", rekla je Koetter. 

Deutsche Welle satelitski program emitira se diljem svijeta na četiri kanala – na engleskom, njemačkom, španjolskom i arapskom jeziku, a usluga emitiranja moguća je i na 30 različitih stranih jezika.

Dubrovački dnevnik podsjeća da ovo nije jedina njemačka televizija koja je ovog srpnja  snimala u Dubrovniku. Nedavno su prilog o Dubrovniku snimali i njemačka televizija ProSieben za popularnu emisiju Taff, a također i njemačka TV kuća ARD/WDR. 

Prethodnih godina, navode, njemački turisti bili su na trećem mjestu na top listi najbrojnijih gostiju u Dubrovniku, a ove godine u srpnju su na prvom mjestu. Hrvatska se, inače, nalazi na njemačkoj listi sigurnih zemalja

Pročitajte više