Kardashianke misle da je ova knjiga predvidjela koronavirus, evo što piše o njegovom nestanku

Foto: Instagram

KORONAVIRUS aktualna je tema i u obitelji Kardashian. Kim je na svom profilu na Twitteru podijelila ulomak iz knjige američke spisateljice Sylvie Browne, koja je tvrdila da ima spiritualne moći, a u jednom dijelu je opisala bolest koja podsjeća na koronavirus. Knjiga je izdana 2008. godine. 

"Kourtney je upravo ovo poslala u našu obiteljsku grupu", napisala je Kim uz fotografiju. 

"Oko 2020. godine teška bolest nalik upali pluća širit će se svijetom, napadajući pluća i bronhije, odupirući se svim poznatim tretmanima i lijekovima. Ono što će biti još više čudno od same bolesti jest to što će nestati podjednako brzo kao što je i došla. Napast će još jednom poslije deset godina, a zatim će potpuno nestati", piše u ulomku koji je starleta podijelila. 

Browne, koja je preminula 2013. godine, u knjizi End of Days opisala je bolest koja je Kardashiane asocirala na pandemiju koronavirusa.

Pratitelji su u komentarima raspravljali o ovom ulomku. Dok jedni smatraju kako u tome nema istine, drugi su pronašli autora Deana Koontza koji je to napisao u ulomku u knjizi The Eyes of Darkness iz 1981. godine. 

U međuvremenu, Kim i njena obitelj poduzimaju preporučene mjere opreza kako bi se zaštitili od virusa, a o tome je obavijestila pratitelje na svom profilu na Instagramu. 

 

 

 

Pročitajte više