"Kate ne želi više pomagati Meghan, bivša glumica uvrijedila ju je ponašanjem"

Foto: Guliver Image/ Getty Images

NAVODNE razmirice Kate Middleton i Meghan Markle lagano se zahuktavaju, a prema izvoru bliskom obitelji, Kate sada odbija pomagati bivšoj glumici u privikavanju na kraljevsku obitelj.

Iako u javnosti izgledaju kao bliske prijateljice, njihov odnos potpuno je drugačiji iza zatvorenih vrata, piše Closer Weekly.

''Meghan je sve što zna naučila od Kate. Ali od vjenčanja njihov odnos više nije isti. Kate smatra kako se Meghan više ne trudi družiti s njom već se posvetila tome kako impresionirati kraljicu Elizabetu. Ako ćemo biti iskreni, Meghan je jako zauzeta, ali Kate smatra kako je uložila previše truda u njihovo prijateljstvo, a nije dobila mnogo zauzvrat'', izjavio je izvor koji je htio ostati anoniman. '

Embed from Getty Images

'Kate je jako dobro osoba i ne želi Meghan nikakvo zlo u životu, ali odlučila je kako joj više neće davati savjete'', dodao je izvor objašnjavajući kako je najbolji primjer toga pojavljivanje bivše glumice rozoj haljini otvorenih ramena na proslavi kraljičinog rođendana, koje je Kate mogla spriječiti i upozoriti Meghan, no odlučila je da neće.

Kate je navodno opterećena sjenom u kojoj ostaje kad se Meghan pojavi, a stvari je dodatno pogoršao roditeljski dopust na kojem se trenutno nalazi zbog rođenja trećeg djeteta.

''Uvijek je bila kompetitivna osoba, ali sad se osjeća potpuno bespomoćnom'', dodao je izvor.

Pročitajte više