Katie Price poručuje: Dečki, navalite! Ponovno sam na tržištu!

BRITANSKA starleta Katie Price, nekima poznatija kao Jordan, je kako sama kaže - na tržištu. Nakon skandaloznog razvoda sa suprugom, pjevačem Peterom Andreom, Katie se nekoliko puta jadala medijima, ali sada je, čini se, promijenila ploču. Osim što tvrdi da je preboljela bivšeg, vjeruje da će si ubrzo naći "pravog muškarca" te da će se ponovno udati sljedeće ljeto.

"Nastavila sam sa životom. Volim ga još uvijek, ali na potpuno drugačiji način", rekla je britanskim medijima Jordan koja također bez imalo srama priznaje da je bila jako zaljubljena u supruga i da misli da joj se s njim dogodila ljubav na prvi pogled. "Smijali smo se zajedno, bili smo jako zaljubljeni, seks je bio odličan, sve je bilo toliko savršeno. S vremenom ću vjerojatno upoznati nekog drugog, ući u vezu s njim, ali onda ću mnogo stvari napraviti drugačije", otkriva prsata starleta.

"Kada se napijem samo bih skidala odjeću sa sebe, postajem prava noćna mora"


"Znam da se ponekad ponašam previše raskalašeno. Kada se napijem samo bih skidala odjeću sa sebe, postajem prava noćna mora", priznaje Katie. Podsjetimo, nakon što su se upoznali u jednom reality showu Jordan i Peter Andre odlučili su se vjenčati. U braku su bili tri i pol godine te imaju troje djece. Par se odlučio rastati u ožujku ove godine nakon razuzdanog izlaska prsate starlete.

Pjevač je tada rekao da više ne može trpjeti njezino raskalašeno ponašanje i da ona jednostavno nije ista osoba kada je pod utjecajem alkohola. Nakon jadanja medijima i svojoj majci, Katie je ipak shvatila da od pomirenja neće biti ništa te je već krenula u potragu za novom ljubavi. Za to vrijeme, Peter vrijeme provodi s obitelji i njihovo troje djece.

Pročitajte više