Katy Perry i Russell Brand pozvat će fanove na svoje vjenčanje?

KATY PERRY i Russell Brand planiraju na svoje vjenčanje pozvati neke od svojih obožavatelja. Pjevačica i komičar smislili su plan kako udovoljiti želji svojih fanova i omogućiti im da iz prve ruke gledaju jedan od najvažnijih dana njihovih života. Tako mladi par namjerava organizirati natjecanje na kojem će njihovi poklonici morati dokazati svoju privrženost, a nekoliko njih koji to odrade najbolje, bit će pozvano na vjenčanje koje bi se trebalo održati ove godine, navodno u Indiji.

"Cijela ideja počela je kao šala. No, onda se Katy i Russellu to jako svidjelo. Stvarno planiraju natjecanje za odabir najvjernijih fanova, no još nisu sigurni kakvo će to natjecanje točno biti", otkrio je jedan izvor.

Zato budući mladenci već znaju kako će proslaviti svoju djevojačku i momačku večer. Katy na zabavi želi gledati Rihannu kako se skida, a Brand se uoči vjenčanje namjerava pretvoriti u Robina Hooda. "Želim smisliti nešto pustolovno. Moji prijatelji i ja otići ćemo na rafting i zabavljati se gađanjem lukom i strijelom. Pretvorit ćemo se u bandite na neko vrijeme", rekao je Russell. Dodaje kako je i sam isprobao stari recept muškaraca kako da lakše podnesu ozbiljnu vezu i sve što ona podrazumijeva. "Rekli su mi da samo odgovaram sa da na sve što ona kaže. Koristim taj sistem i stvarno djeluje", pohvalio se Brand.  

Pročitajte više