Kćer Kim Kardashian pitali što želi biti kad naraste. Njezin odgovor postao viralan

Screenshot: Twitter

NORTH WEST, najstarija kći Kim Kardashian i Kanyea Westa, bila je posebna gošća na nastupu Katy Perry u Las Vegasu prošlog vikenda. Pjevačica je pozvala devetogodišnjakinju na pozornicu i rekla kako je sjajna plesačica i da bi trebala svijetu pokazati svoje plesne pokrete.

"Znam kako se ti zoveš. Ti si North West. Gledala sam tvoje videe na TikToku. Imaš devet godina, to je super. Kad sam ja imala devet godina, počela sam pjevati. Što ti želiš biti kad narasteš?" upisala je Katy North, a djevojčica joj je odgovorila jednom riječju: "Sve."

Video njihovog razgovora za kratko je vrijeme postao viralan, a mnogi su komentirali samopouzdanje djevojčice uspoređujući je s njezinim ocem. "Aktivnosti bogate djece", "Vidi se da je Kanyeova kći", "Ona doslovno može biti sve što poželi", samo su neki od komentara na Twitteru.

Inače, prema pisanju američkih medija, North West ulazi u poduzetničke vode baš poput svoje svestrane majke. Reality zvijezda je navodno prijavila četiri nova zaštitna znaka za kozmetičke proizvode i liniju igračaka pod imenom svoje kćeri.

Pročitajte više