Kći najbogatije Hrvatice udaje se drugi put. Svadba će koštati 125 milijuna kuna

Foto: EPA

PETRA ECCLESTONE, kći Slavice i Bernieja Ecclestone, udaje se drugi put i na svadbi ne namjerava štedjeti.

Kad se udavala prvi put, za Jamesa Stunta, svadba je koštala nešto manje od sto milijuna kuna, a sada planira potrošiti dvadesetak milijuna više. 30-godišnjakinja na vjenčanje sa Samom Palmerom planira potrošiti skoro 125 milijuna kuna.

Cifra prvog vjenčanja šokirala je čak i njenog oca Bernieja.

"Mislio sam ja platiti svadbu. Ali onda su mi rekli koliko bi trebalo potrošiti samo na pića, a ja sam zaključio da je to apsurd", rekao je tata Bernie ranije za The Sun. "Kasnije sam saznao da je sve koštalo skoro 100 milijuna kuna", dodao je.

No, izvori bliski Petri tvrde da će hod prema oltaru broj dva biti još ekskluzivniji i još skuplji. "Petra želi da joj ovo bude posljednje vjenčanje pa, iako se udaje drugi put, želi da sve bude savršeno", rekao je izvor za The Sun.

Prvo Petrino vjenčanje održalo se 2011. godine u Italiji. Sala je koštala dva i pol milijuna kuna, a gosti - među kojima su bili i Paris Hilton i princeza Beatrice - pili su vino Chateau Petrus po cijeni od 32 tisuće kuna. Petrina vjenčanica s potpisom Vere Wang koštala je 650 tisuća kuna.

Svirala je kraljevska filharmonija, Andrea Bocelli, Black Eyed Peas, Alicia Keys i David Guetta. Slavlje je trajalo tri dana.

Drugo vjenčanje održat će se 10. kolovoza u Meksiku.

Pročitajte više