Keeley Hazell u ime životinja obnažila svoje bujno poprsje

BRITANSKI dragulj Keeley Hazell ovih dana se ponovo razgolitila, i to u dobrotvorne svrhe; kako bi pomogla napuštenim životinjama, a usput i promovirala svoje zanosne grudi po stoti put - na stranicama časopisa Loaded. Keeley je stekla svjetsku slavu kao Sunova djevojka s Treće stranice, a novinari ovog tabloida nikada nisu krili da im je upravo ona najdraža ljepotica. U to ime njezino su poprsje dali izliti u broncu, i to ne bilo kome; ova bista koja im svakodnevno "produžava život" rad je priznatog britanskog umjetnika Leigha Hepella, a u Sunovoj redakciji zauzima počasno mjesto. Nakon što joj je ekskluzivni ugovor (za koji je bila masno plaćena) sa spomenutim medijem istekao, Keeley je odlučila proširiti horizonte i potegnuti preko bare.

Ljubimica Britanije očarala Amerikance

Pogađate, Amerika ju je dočekala raširenih ruku, a kada bi se potegnulo pitanje čije su (nacionalno) blago ove blažene grudi danas, teško da bi koja strana lako popustila. Kao i svaka prava prsata djevojka s ambicijom, Keeley je za agenta uzela Jona Fowlera, čovjeka koji zastupa Georgea Michaela i Kelly Brook, i gle čuda - osigurala si prestižni ugovor s Victoria's Secretom. Jasno, odradila je i kultni editorijal Sports Illustrateda s kupaćim kostimima, a AskMen.com ju je uvrstio među 99 najpoželjnijih žena svijeta, dodijelivši joj vrlo visoko trinaesto mjesto.

Zbog prelijepe Hazel - i u zatvor!

Mlada dama Hazel javnosti je pokazala da je divlja, u srcu baš kao i iznad njega - 2006. godine, umjesto grudima, naslovnice tabloida punila je incidentom koji se dogodio u njezinom engleskom domu. Keeley je organizirala malu zabavu za uži krug prijatelja, ali se zabunila kad je pozivnicu poslala i svom tadašnjem zaručniku i engleskom nogometašu Joeu Coleu, s kojim je spavala, barem se tako pričalo. Prvi je na mrtvo ime prebio drugoga, a cijeli slučaj epilog je dobio na sudu.

Pročitajte više