Kim to radi najbolje? Otkrila tko (ipak) stoji iza obiteljskog bogatstva

Foto: Instagram

IAKO mnogi smatraju kako je Kris Jenner mama menadžerica koja upravlja cijelim carstvom obitelji Kardashian, izgleda kako je na tronu ipak Kim - barem tako ona tvrdi. U novom intervjuu za magazin Editorialist Kim Kardashian objavila je nove seksi fotke u bikiniju na svojoj službenoj stranici, te je otkrila neke obiteljske tajne.

"Smiješno mi je kad čujem kako je Kris Jenner ona koja upravlja svima nama kao da smo lutke... ja si za to vrijeme mislim 'Kad bi samo znali'. Ja sam ta koja naređuje drugima. Govorim što bi Kylie trebala napraviti sa svojom karijerom, kao i Kendall", kaže samouvjerena reality zvijezda koja je nedavno rodila svoje drugo dijete te izbacila uspješnu aplikaciju Kimoji s novim emotikonima.

"Predvidjela sam tu promjenu u svijetu tehnologije, te kako će se magazini prebaciti u digitalno izdanje. Zato mi je bilo važno na svojoj aplikaciji ponuditi sav taj sadržaj. Htjela sam ispričati svoju priču, pokazati svoje modne fotografije, savjete za ljepotu i sve ostalo", rekla je poduzetna Kim.

Izgleda kako ćemo od nje vidjeti još mnogo toga.
 

Pročitajte više