Klub Hacienda svečano otvara svoja vrata uz DJ Sashu Gardijana

KLUB Hacienda u Vodicama u proteklih je nekoliko godina stekao reputaciju jednog od najboljih klubova na tom dijelu Jadrana u kojem su gostovali mnogi svjetski priznati DJ-i poput Davida Moralesa, Rogera Sancheza, Davida Guette, Bob Sinclaira...

Izuzetno nam je zadovoljstvo pozvati vas na otvaranje ljetne sezone vodičkog kluba Hacienda u petak, 20. lipnja 2008. godine s početkom u 23 sata. Za glazbu i dobru atmosferu zadužen je rezident DJ Sasha Gardijan dok će vas ulozi domaćice ove godine dočekivati bivša miss Hrvatske Aleksandra Grdić.

DJ Sasha Gardijan, koji slovi za jednog od ponajboljih šibenskih DJ-a klupskog house sounda, glazbom se počeo baviti 2002. godine puštajući club & vocal house po manjim šibenskim eventima i privatnim partyjima. Tražeći svoj glazbeni pravac počinje sve više zadirati u ''tvrđi'' house sound, a s vremenom počinje biti prepoznatljiv sa svojom plesnom igrom koja nastaje mješavinom club i electro sounda. Ljetnu sezonu 2007. godine odradio je kao warm-up DJ u vodičkoj Haciendi, a radom i zalaganjem izborio je pozitivne reakcije publike pa nije ni čudo što ga je klub Hacienda odredio da u sezoni 2008. godine postane njihov rezident.

Pročitajte više