Kobra odbjegla iz zoološkog vrta u Bronxu ima profil na Twitteru i ponudu za Vogue



KOBRA, koja je proteklog tjedna pobjegla iz zoološkog vrta u Bronxu za koju se vjeruje da još slobodno i sretno luta ulicama New Yorka, od ovog tjedna ima i svoj Twitter profil. Prva objava joj je bila: "Hvala ekipi iz filma `Madagaskar` što su mi dali ovu ideju". Nakon toga je krenula u turneju gradom te u noćni izlazak na karaoke gdje je pjevala pjesme benda Whitesnake.

"Trenutačno obilazim New York u stilu `Seks i grada`. Totalno sam si Sssamantha", napisala je na Twitteru. Kad nije u šetnji, kobra tvrdi kako odsjeda samo u dimnjacima najboljih hotela. Tako je u srijedu navečer prespavala u hotelu Hilton. Inače, ne voli da je se "tweeta" prije nego popije jutarnju kavu, a nakon toga je spremna za diskutiranje o bilo kojim temama, od politike do mode.

"Donald Trump se planira kandidirati za predsjednika?! Ne brinite se, ja ću to riješiti. Gdje je točno Trump Tower?", izjavila je. Usudila se prokomentirati i najavljenu turneju Charlieja Sheena pa je napisala: "Sudeći prema nepisanim pravilima Twittera, mislim da bih sad trebala najaviti međugradsku turneju komičnih predstava, zar ne Charlie Sheen i Conan O'Brien?".

Zbog svoje svestranosti dobila je poziv i da se pojavi u redakciji modnog časopisa Vogue koji je inspiriran upravo kobrom cijeli proljetni editorijal posvetio odjeći, obući i torbama zmijskih uzoraka kao i nakitu u obliku zmije.

Pročitajte više