Kolinda je prije četiri godine otišla s Pantovčaka. Milanoviću rekla: Javi se

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell

PRIJE točno četiri godine Zoran Milanović postao je predsjednik Hrvatske i ispratio Kolindu Grabar-Kitarović s Pantovčaka. Prije nego što joj je pružio buket i otvorio vrata automobila koji ju je odvezao u povijest, njih dvoje su sjeli za stol i uslijedile su prilično neugodne situacije.

Prvo su se zbunili tko će gdje sjesti, a zatim nisu znali započeti razgovor pa su komentirali kakvo je vrijeme. Razgovarali su o tome da vani pada kiša, a novi predsjednik je dodao da je to bio prvi put da pada kiša za vrijeme inauguracije nekog hrvatskog predsjednika. 

"Svako dobro i javi se"

HRT je tada u titlovima gledateljima prenio bizarni razgovor Milanovića i Kolinde, a čuli su i što mu je ona rekla kada joj je dao buket cvijeća i ispratio je u automobil. "Svako dobro i javi se", kazala je Kolinda Milanoviću prije nego što je sjela u automobil.

Kolindi je nakon toga dugo trebalo da promijeni korisničko ime na Instagramu. Iako je web stranica predsjednica.hr odmah postala predsjednik.hr, bivšu predsjednicu se još dugo, dugo moglo pronaći pod verificiranim profilom na Instagramu predsjednicahr.

Brojne reakcije izazvao je i Kolindin outfit na Milanovićevoj inauguraciji. Pojavila se u crno-bijeloj haljini, a sprdnje na Twitteru su bile jake. "U crno se obukla, došla na svoj sprovod", "Lako je za Jakova. Kolinda, izdrži", pisali su tviteraši.

Pročitajte više