Kolinda za rođendan objavila fotku s roditeljima, komentari njenih obožavatelja su sve

Foto: Facebook

KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ danas slavi 50. rođendan, a odlučila je to obilježiti fotkom s roditeljima, Brankom i Dubravkom Grabar.

"Hvala, mama! Hvala, tata!", napisala je Kolinda pored zajedničke fotke.

Njeni fanovi jedva su dočekali ovakvu fotku, jer je u samo dva sata skupila skoro 10.000 lajkova.

Komentar su priča za sebe:

"Draga naša kraljice HRVATA sretan rođendan a vašim dragim roditeljima puno, puno hvala što su podarili najljepše stvorenje hrvatskom narodu."

"Malo je ovakvi Presednika sto se ne srame od svojih roditelja .Blago vama sto imate jos u zivotu vase najdrage osobe Mamu i Tatu.Sretan i Blogoslovljen vam Rodjendan."

"Sretan vam rođendan draga naša najljepša predsjednice svih vremena, puno sreće i zdravlja vama i vašim predivnim roditeljima, koji su nam dali na dar tako jednu divnu i dragu nam predsjednicu." 

"Svako dobo poštovana predsjednice, za vaš dragi Rođendan. Puno dobrog zravlja i da nam čuvate našu domovinu, kao što su vas čuvali vaši roditelji. Lijepi pozdrav vama, vašim roditeljima i vašoj obitelji."

"Lijepo je ovo vidjeti ali na žalost ima nas jako puno koji svoga nikada nisu vidjeli zahvaljujući partizanima."

"Provedite lijepe trenutke uz Vasu dragu kcer .Sretni i ponosni budite .ona je nas Dijo srca Hrvatske. Vasa KCER Nasa kraljica hrvatske Neka vas roditelje dragi bog cuva dobro zdravlje i jos puno srece i rodendana proslavili sa vasom kceri ..Nasom ljepoticom Hrvatske. Sretna Majka koja ju je rodila ..Majko hvala vam <3 od srca."

Pročitajte više