Komičar s alopecijom komentirao Smithov šamar, ubrzo obrisao objavu

Screenshot: Twitter

POSTUPAK Willa Smitha, koji je ošamario Chrisa Rocka na dodjeli Oscara nakon što je ovaj njegovu suprugu Jade Pinkett Smith, ćelavu zbog alopecije, usporedio s ćelavom filmskom junakinjom G. I. Jane, ne prestaje izazivati komentare.

Jedna od posljednjih u nizu slavnih osoba koje su se osvrnule na incident je Matt Lucas, zvijezda kuharskog showa The Great British Bake Off (Dobar, bolji, najbolji... britanski slastičar). Lucasova je perspektiva na cijelu stvar specifična i jedinstvena: on je komičar koji boluje od alopecije.

"Nemam pojma što bih mislio"

Na svom Twitter profilu nedavno je napisao: "Ja imam alopeciju, ali sam također i komičar koji ponekad sigurno pogriješi. Nemam pojma što bih mislio o prošloj noći."

Lucas je komentar ubrzo obrisao, no screenshotovi su ostali, kao što su ostali upamćeni i neki komentari na njegovu objavu koje je prenio Daily Mail: "Imao sam alopeciju, morao sam obrijati glavu. Uvijek tako bude kad je stresan period u životu. Ja ne bih dozvolio da mi se netko ruga, ali ga ne bih ni udario. U pravu si, ni ja ne znam što misliti" i  "Da Will Smith nije bogat i slavan, ovo bi mu sigurno prošlo", napisali su tviteraši.

Pročitajte više