Kurtu Russellu i Goldie Hawn tijekom seksa upala policija

Foto: Getty Images/Instagram

NIKAD ne zaboravite prvi seks s vašom suprugom. Osobito ako je zabilježen policijskim izvještajem.

Naime, Kurt Russell u nedavnom je intervjuu otkrio kako je izgledao prvi seks s njegovom ženom Goldie Hawn s kojom je u braku 34 godine. 66-godišnjak je rekao da je to bilo iskustvo koje će pamtiti do kraja života jer im je tijekom seksa na njihovom prvom spoju u sobu upala policija, piše DailyMail.

Kurt je rekao da je par na prvom spoju otišao u klub plesati nakon čega su otišli u kuću glumice koju je tada renovirala. "Završili smo na katu, razgledavali imaginarni namještaj u imaginarnoj spavaćoj sobi i odjednom smo se, vrlo realistično, seksali, kad nam je upala policija. Mislili su da se radi o provali, budući da smo morali provaliti u kuću jer se renovirala. Bilo je bizarno i čudno", rekao je Russell.

"Rekli su nam da odemo u hotel što smo i napravili. To je bio naš prvi spoj. Bilo je jako zabavno i ne mogu vjerovati da je to bilo tako davno", izjavio je.

Kurt i Goldie imaju jednog sina zajedno, 30-godišnjeg Watta. Oboje imaju djecu iz prethodnih brakova: Kurt sina Bostona, a Goldie sina Olivera i kćer Kate Hudson. Par se zaljubio na snimanju filma "Swing Shift" 1983. godine i od tad su ludo zaljubljeni i poznati kao jedan od najdugovječnijih parova u Hollywoodu. 

Pročitajte više