Kylie odbila Justina na dodjeli Grammy-a

IAKO se prije par dana na dodjeli britanskih glazbenih nagrada nije bunila protiv znatiželjnih dodira Justina Timberlakea, u nedjelju navečer Kylie je pred američkom publikom na dodjeli Grammya bila malo suzdržanija, pa je Justin ostao praznih ruku. Doslovno.

Na 45-oj dodjeli američke diskografske nagrade Grammy, Justin i Kylie predali su nagradu za najbolji album vokalnog popa pjevačici Nori Jones, a prije samog uručivanja nagrade Justin se pokušao našaliti s Kylie na račun nedavne dodjele BRIT nagrade.

Podsjećamo, samo par dana prije dodjele Grammy-a održana je dodjela britanskih glazbenih nagrada, koju je obilježilo Timberlakeovo pipanje Kylie-ne stražnjice za vrijeme zajedničke izvedbe pjesme "Rapture" grupe Blondie.

Prije nego što je uručio nagradu Nori Jones, Justin je Kylie na pozornici pročitao nominirane, a zatim ju nonšalantno upitao: "Smijem li te opet uhvatiti za guzu?"

Kylie se zavodljivo nasmješila i izgledalo je kao da će prihvatiti Justinovu igru, ali ipak je odgovor bio samo kratko "Ne".

U razgovoru s novinarima, Justin je kasnije izjavio kako je na dodjeli BRIT nagrada napravio ono što bi svatko napravio: "Postupio sam kao pravi Amerikanac i uopće mi nije žao".

Pročitajte više