Lana Jurčević: Godinu dana nisam uopće jela meso, osjećala sam se 300% bolje

Foto: Instagram

LANA JURČEVIĆ kaže kako godinu dana uopće nije jela meso te da se osjećala 300% bolje iako je čitav život dotad bila mesožder.

2018. godine 35-godišnja pjevačica je objavila da prestaje jesti meso, a sad je na Instagram Storyju priznala kako je pokleknula tijekom pandemije pa ga sad povremeno ipak konzumira. 

"Što se tiče mesa.. Prestala sam ga jesti prije nekih godinu i pol. I zbog sebe i zbog životinja. Godinu dana ga nisam jela uopće i osjećala sam se 300% bolje, iako sam cijeli život baš bila mesožder. Smanjila sam i mliječne proizvode. Riješila sam si puno nekih stvari s organizmom povezanih sa stresom, ali i odabirom hrane. I dalje mislim da komercijalno meso kao i bilo koja industrija koju konzumiramo (kao i kozmetika) je krcata antibioticima, hormonima (i kemikalijama) i naravno da nismo zdravi. Korona me malo razmrdala i sad mi se 'zalomi' meso tu i tamo. Ali to je recimo samo 5% moje prehrane. Nisam preponosna na sebe zbog toga, ali je to i dalje puno, puno bolje nego što sam radila 90% mog života", napisala je.

Na Storyju je podijelila i fotografiju iz studentskog indeksa koju je pronašla, a od prije je poznato kako je studirala novinarstvo.

Pjevačica je nedavno objavila video upućen svim ženama, u kojem je poručila pripadnicama nježnijeg spola da su nesavršenosti u redu dok god se dobro osjećamo s njima. Uz svoju objavu priložila je fotografiju u bikiniju kako bi pokazala celulit, ali i objasnila zbog čega je odlučila to napraviti.

Pročitajte više