Lana Jurčević o tome što žene privlači: Ne gledamo što vozite i kakav sat imate

Foto: Instagram

LANA JURČEVIĆ objavila je na svom Facebook profilu status u kojem je otkrila što, po njenom mišljenju, žene najviše osvaja kada su u pitanju muškarci.

"Koliko god vi mislili da žene gledaju koji auto vozite i kakav sat na ruci imate, najprivlačniji je onaj koji zna održati svoju riječ i obećanje", napisala je.

Koliko god vi mislili da žene gledaju koji auto vozite i kakav sat na ruci imate, najprivlačniji je onaj koji zna održati svoju riječ i obećanje. ❤️

Objavljuje La LanaUtorak, 22. lipnja 2021.

Njena objava izazvala je lavinu reakcija, a neki komentatori nisu se složili s njenom tvrdnjom.

"Ali prvo mora imati auto i dobar sat ili što god da ga primijetite", poručio je jedan korisnik, a Lana mu je odmah odgovorila.

"Ja sam si i ‘auto i sat i stan’ stvorila sama, tako da mi ne treba tuđe...Ako ima i on - super, onda smo jednaki, ako ne - stvorit ćemo zajedno…Jel vi prije primijetite sređenu, zgodnu ženu? Ono što se prvo primijeti je skroz ljudski, ali je površno i nije održivo samo kao takvo", odvratila je.

Lana je već četiri godine u vezi s Filipom Kratofilom, kojeg rijetko pokazuje. Nedavno je objavila fotku na kojoj su se mogle vidjeti samo njihove sjene.

Pročitajte više