Lana Jurčević otkrila detalje najveće životne prekretnice: "Kuhalo se godinama"

Foto: Instagram

LANA JURČEVIĆ pohvalila se na Instagramu da je potpisala ugovor sa svjetski poznatom diskografskom kućom Warner Music, ali i promijenila umjetničko ime u La Lana.

"Wooohooo! Napokon se događa. Moj san iz djetinjstva uskoro postaje stvarnost", počela je svoje prvo obraćanje fanovima kao La Lana nakon što je nedavno počistila Instagram i najavila da je na životnoj prekretnici.

"Mrzim papire, mrzim sve što ima veze s papirima, osim ovog - ovaj mi je promijenio život: Potpisala sam ugovor za svjetsku diskografsku kuću: Warner music!! To se nije dogodilo ‘jučer’, dugo, dugo se to ‘kuhalo’... A kad kažem dugo, u pitanju su bile godine. A zadnjih 15 mjeseci intenzivno. Možete li zamisliti koliko je bilo teško šutjeti i ne reći nikome ništa o tome? I zato, vrijeme je da upoznate LA LANU :)) Updateanu verziju mene i dobrodošli u novo poglavlje mog života! Bit će zabavno i stay tuned! I sorry ako sam vas zabrinula u zadnje vrijeme... nije bilo namjerno, ali neke nove stranice su se morale okrenuti...", napisala je te dobila brojne čestitke.

Pročitajte više