Lana Jurčević pokazala lice bez šminke i najavila: "Bit ću samo na vodi 5 dana"

Foto: Instagram

LANA JURČEVIĆ obratila se svojim pratiteljima na Instagramu tijekom jutarnje šetnje sa psom te snimila nekoliko Instagram Storyja u kojima je progovorila o "fastingu" ili "gladovanju", metodi čišćenja organizma koju namjerava isprobati te pokazala lice bez šminke.

"Grozno je koliko smo ovisni o toj hrani i sve više i više sam počela proučavati taj 'fasting', ne znam koliko je to uopće na našim područjima poznato. Baš razmišljam da probam to, ovaj tjedan imam koncert u Njemačkoj i ne bih se baš igrala s tim jer ipak je i put i naporno je to i fizički i psihički", ispričala je Lana.

"Nakon Njemačke ću probat barem pet dana izdržati i biti isključivo na vodi", najavila je. Tvrdi da je za tu metodu saznala kroz razgovor s jedni čovjekom u Sloveniji.

Ipak, upozorila je obožavatelje da ne slijede slijepo njezin primjer. "Nemojte slušati sad mene, ja to laički ovako govorim. Ako vas zanima, guglajte i nemojte uzimati informacije samo iz jednog izvora, nego iz puno", poručila je.

"Prvo se posavjetuje s doktorom, ipak je to malo opasno", upozorila ju je nakon svega jedna pratiteljica, a Lana je zatim i drugima poručila da "se maksimalno posavjetuju i informiraju" prije ovakvih odluka. Upozorila je i da ovakvo nešto može imati i "posljedice na neke ljude jer je šok za organizam".

Pročitajte više