Liječnici zbog koronavirusa morali otkazati svadbu pa se vjenčali u bolnici

Foto: Twitter

LIJEČNIK Michael Sun i njegova zaručnica, također liječnica, Shelun Tsai morali su otkazati dugo planirano veliko vjenčanje zbog pandemije koronavirusa. Ipak, odlučili su održati malu ceremoniju u bolnici u kojoj oboje rade. Stavili su maske, improvizirani veo, a na bolnička kolica postavili su natpis Upravo vjenčani. Jedini uzvanici na vjenčanju bili su radni kolege, a obitelj i prijatelji sve su pratili preko videopoziva.

Shelun je kazala kako su se ona i Michael zaručili 2016. godine, a veliko vjenčanje trebalo se održati u Sjevernoj Karolini u subotu. 

"Kolege su znali da smo odgodili vjenčanje i kad smo došli na posao u subotu, otkrila sam im da je planirani datum upravo taj, 11. travnja. Odjednom su se svi uključili, napravili su mi veo, pa cvijeće i svatko je pokušao na neki način doprinijeti. Pripreme su počele u 8 sati ujutro, nakon njege pacijenata pripremali su vjenčanje", otkrila je Shelun za Good Morning America. 

Kolege su im čak pripremili i improvizirani svadbeni apartman, a jedna medicinska sestra vodila je službu. Preko videopoziva ceremoniju je pratilo 12 članova obitelji i prijatelja. 

"Bilo je apsolutno nevjerojatno. Svaki dan se brinemo o pacijentima i drago mi je što su kolege pokazali kako brinemo i jedni o drugima. Oni su moja obitelj. Bilo je stvarno dirljivo", zaključila je Shelun.

Par planira ozakoniti vjenčanje u listopadu.

Pročitajte više