"Eurosong na njegovom koncertu": Netko iz publike snimio nastup Lasagne, video je hit

Screenshot: TikTok

BABY LASAGNA je, kao što već i ptice na grani znaju, razvalio u polufinalu Eurosonga. Publika je tijekom cijelog nastupa pjevala s njim uglas i plesala Rim Tim Tagi Dim ples, a sada je netko iz publike na TikToku podijelio i svoju snimku na kojoj se vidi kako je to sve izgledalo. Riječi su suvišne, pogledajte:

@chachachatytto Croatia's performance at the first semifinal of the Eurovision Song Contest 2024 including stage set-up and performer arrivals. View from the Arena. #eurovision #eurovision2024 #Croatia #semifinal #semifinal1 #firstsemifinal #esc2024 #hrvatska #rimtimtagidim #babylasagna #malmö ♬ original sound - chachachatytto

"Lijepo što je pustio Eurosong da bude na njegovom koncertu", "Slušajte samo kako publika pjeva s njim, Hrvatska će 100 posto pobijediti", "Nije mi jasno kako je on ovoliko opušten dok gleda kakvu je ludnicu napravio, plačem već treći put", "Marko, ponosni smo na tebe do neba", samo su neki od komentara.

Jedan od dva najgledanija nastupa na YouTubeu

Inače, nastup Baby Lasagne trenutno je na YouTubeu najgledaniji od svih nastupa iz polufinalne večeri. Prikupio je 1.5 milijuna pregleda dosad, a toliko ima i kontroverzni nastup Irske, koju su predstavljali Bambie Thug s pjesmom Doomsday Blue i izazvali burne reakcije gledatelja.

Na trećem su mjestu Ukrajinci Alyona Alyona & Jerry Heil, koji su se predstavili s pjesmom Teresa & Maria, a dosad su prikupili 1.3 milijuna pregleda. 

Podsjetimo, hrvatski predstavnik Baby Lasagna razvalio je svojim polufinalnim nastupom. Tisuće ljudi u dvorani uglas su pjevale s njim tijekom čitavog nastupa, a kad je završio, još je skočio na eurovizijskim kladionicama. Lasagna je sad skoro nedodirljiv favorit za pobjedu na Eurosongu.

Pročitajte više