Lindsay Lohan jedanaest sati provela kod frizera da bi postala plavuša

PROBLEMATIČNA Lindsay Lohan očito je odlučila napokon poraditi malo na sebi i svojem izgledu. Naime, glumica koja je prije nekoliko tjedana proslavila 23 rođendan provela je čak jedanaest sati u frizerskom salonu u Beverly Hillsu, a sve samo zato kako bi ponovno postala plavuša. Nakon što je izašla van iz salona, ispod crnog šešira nadzirale su se duge plave ekstenzije koje Lindsay iz nekog nepoznatog razloga sakriva.

Da Lohan zaista misli ozbiljno po pitanju svoje promjene imidža dokazuje i činjenica da je odmah nakon frizerskog salona posjetila skupocjene butike u kojima je kupila brdo nove odjeće. Ne zna se koji je razlog glumičine iznenadne promjene, a kako kaže neimenovani izvor, Lindsay na sve moguće načine pokušava spasiti lezbijsku vezu sa Samanthom Ronson.

Iako su objavile svoj prekid prije nekoliko mjeseci, Samantha i Lindsay još uvijek održavaju svojevrsni odnos. Nakon što su prekinule, pričalo se čak da je Lindsay prešla na muškarce, ali ubrzo je to demantirala svojim pojavljivanjem sa Samanthom.

Pročitajte više