Lindsay Lohan: Samantha je jedina žena koja me ikad privukla, možda se pomirimo



LINDSAY LOHAN izjavila je da je Samantha Ronson jedina žena u njezinom životu te, ukoliko se ne pomiri sa DJ-icom, nastavlja izlaziti isključivo sa muškarcima. Lohan je izjavila da još uvijek voli Samanthu, a teško joj je preboljeti je jer žive u istoj zgradi i viđaju se često. No, glumica je priznala da je veza sa Samanthom za nju došla kao grom iz vedra neba.

"Prije Samanthe nikad nisam razmišljala o ženama na taj način, to se jednostavno dogodilo i zaista me iznenadilo", priznala je mlada Lohan. Nadodala je da smatra kako bi, da nije upoznala Samanthu, završila u vezi s muškarcem. "Ona je jedina žena koja me ikad privukla. Volimo se, i možda ponovno krenemo u vezu", rekla je Lohan.

Veza između dviju temperamentih djevojaka često je punila novinske stupce, a Lindsay za sve nevolje u njihovom odnosu okrivljava roditelje svoje drage. "Njezina obitelj dosta se miješa u njezin ljubavni život i to je zaista frustrirajuće", otkrila je glumica. Nakon turbulentnog životnog razdoblja, Lohan se želi smiriti i dovesti u red, pa je tako navodno prestala s drogiranjem.

Pročitajte više