Lindsay Lohan u Hydeu pokazala diplomatske vještine

NA PITANJE što je to američka glumica i pjevačica učinila da je zaslužila toliku pažnju svjetskih medija, odnedavno spreman odgovor ima 32-godišnji Steven Gilchrist Glover, široj javnosti poznatiji kao Steve-O, zvijezda MTV-jeve TV-serije "Jackass".

MTV-jev zabavljač je u ponedjeljak navečer poljubio vrata "Hydea", jednog od najpopularnijih i najelitnijih holivudskih noćnih klubova. Redari nisu bili nimalo impresionirani njegovim televizijskim statusom, te su ga proglasili "personom non gratom". Ta odluka je, između ostalog, motivirana cijelim nizom incidenata koje je Steve-O posljednjih godina izazivao po noćnim klubovima, uključujući tučnjave, skidanje odjeće, javno uriniranje i sl.

Međutim, Steve-O se nije dao smesti i redarima je rekao da mora ući u "Hyde", jer se ranije dogovorio da će se tamo naći s nikim drugim do Lindsay Lohan."Gorile", međutim, nisu bile previše impresionirane korištenjem slavnog imena.

To je Gilchrista natjeralo da se posluži mobitelom i cijeli problem izloži Lohanovoj preko SMS-a. Ona mu je odgovorila da se s njim nađe ispred stražnjeg ulaza u klub, te da će ući bez problema.

Međutim, na stražnjem ulazu je Gilchrist ponovno od redara čuo istu priču, odnosno rečeno mu je kako je i dalje "persona non grata", odnosno kako Lindsay Lohan neće ući na stražnji ulaz.

Steve-O je bio prisiljen poslati još jedan SMS u kojoj je opisao problem. Lohan mu je odgovorila da je pričeka pred glavnim ulazom.

Kada je Lohanova konačno stigla, ispred glavnog ulaza je došlo do kraćih pregovora s redarima i upravom kluba. Oni su konačno rezultirali ulaskom MTV-jevog zabavljača, koji pri tome nije mogao kriti svoje oduševljenje diplomatskim sposobnostima svoje prijateljice.

Cijeli su događaj, inače, pratile kamere web-stranice TMZ, a nazočnim reporterima je Steve-O davao detaljan uvid u razvoj situacije, uključujući i tekst SMS-poruka.

Također je iskoristio priliku da se osvrne na Paris Hilton i njenog bivšeg momka Brandona Davisa, poznatog po govoru posvećenom karakteru i izvjesnim dijelovima anatomije Lindsay Lohan.

D.A.

Pročitajte više