Hotel "Chateau Marmont" zaprijetio Lindsay Lohan izbacivanjem na ulicu?

"NEW YORK POST", pozivajući se na "dobro upućene izvore", tvrdi da bi se popularna američka glumica i pjevačica Lindsay Lohan u skoroj budućnosti - makar na kratko - mogla pridružiti vojsci losanđeleskih beskućnika.

Naime, ugledni hotel "Chateau Marmont" već duže vrijeme pokušava glumicu nagovoriti da ga napusti. Razlozi, navodno, nisu financijske prirode, već je glumica svojim raskalašenim životnim stilom postala opterećenje čak i ugostiteljskom objektu poznatom po tome što ugošćuje rock-zvijezde i slične "problematične" osobe iz svijeta slavnih.

"Kroz njenu sobu prolazi previše prijatelja, prijateljica i članova pratnje, a kada se to događa kasno noću, ostali gosti su uznemireni", tvrdi neimenovani izvor.

Nakon objavljivanja ovih napisa "Chateau Marmont" je odmah reagirao službenim priopćenjem u kojemu je zanijekao navode "New York Posta".

U međuvremenu su se pak pojavila svjedočanstva na temelju kojih se zaključuje kako Lindsay Lohan na snimanju filma "Georgia Rule" nije imala probleme s radnom etikom.

Jedan od neimenovanih članova ekipe filma "Herbie: Fully Loaded", tvrdi kako je glumica barem dva puta izostala sa seta pozivajući se na zdravstvene probleme, da bi je potom uhvatili - najprije kako šeta po gradu s tadašnjim momkom Wilmerom Wilderamom, a zatim kako snima vlastiti glazbeni spot.

Leslie Sloane Zelnik, glasnogovornica Lindsay Lohan koja se u posljednje vrijeme može pohvaliti titulom jedne od najzaposlenijih osoba u Hollywoodu, je rekla da na takve navode "neće odgovarati, barem ne dok iza njih, kao u slučaju producenata Morgan Creeka, ne bude stajalo puno ime i prezime".

Web-stranica TMZ, pak, javlja da su Lindsay Lohan, uz loš publicitet, počeli mučiti sigurnosni problemi. To se temelji na internom memorandumu producenata filma "Georgia Rule" koji navodi da je jedan od članova glumačke ekipe postao metom "poremećenog obožavatelja".

Kasnije je potvrđeno da se to odnosi na Lindsay Lohan, i da je zasad neimenovana osoba više puta bezuspješno pokušala stupiti u kontakt s glumicom, odnosno da joj ostavlja cvijeće pred vratima studija.

D.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara