Lindsay Lohan želi zabavljati američke vojnike u Iraku

AMERIČKA glumica i pjevačica Lindsay Lohan je izjavila da bi voljela pratiti demokratsku senatoricu Hillary Clinton na njenom putu u Irak, jer bi joj to bila prilika da zabavlja u toj zemlji stacionirane američke vojnike.

Lohan je tu izjavu dala u intervjuu za rujanski broj časopisa "Elle". U njemu tvrdi da je "dugo vremena" nastojala otići u Irak zajedno sa suprugom bivšeg predsjednika, ali da je svjesna da i senatorica misli kako je "tamo opasno".

Glumica kao uzor navodi legendarnu Marilyn Monroe kojoj je jedan od najsvjetlijih trenutaka u karijeri bio održavanje koncerta za američke snage stacionirane u Južnoj Koreji 1954. godine, netom nakon završenog korejskog rata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lohan je također rekla da je shvatila ozbiljno sigurnosne probleme vezane uz taj posjet, te da je zamolila svog zaštitara da je počne podučavati uporabi vatrenog oružja.

Predstavnici Hillary Clinton pak tvrde kako od zajedničkog posjeta Iraku neće biti ništa, odnosno da ukoliko Lohan misli zabavljati američke vojnike, to može učiniti preko neprofitne udruge USO, koja već desetljećima organizira posjete profesionalnih zabavljača pripadnicima američkih oružanih snaga.

D.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara